Konkurs na Najlepszy Produkt
Pyszna Polska 2017
04.06.2017
Drodzy Państwo,
przedstawiamy wyniki konkursu na Najlepszy Produkt Pyszna Polska 2017.
KATEGORIA NAJPYSZNIEJSZE DANIE
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁ ZAJAZD POD KŁOBUKIEM ZA DOMOWĄ SAŁATKĘ Z PÓŁGĘSKIEM
WYRÓŻNIENIA OTRZYMALI:
LA NONNA SICILIANA ZA JABŁKO W BAKŁAŻANIE W POLEWIE KARMELOWEJ
ETERNO S.C. ZA CHUTNEY GRUSZKOWY
RESTAURACJA DUCHÓWKA ZA UDZIEC CIELĘCY PIECZONY W PIECU W TOWARZYSTWIE PUREE Z BIAŁYCH WARZYW Z TOPINAMBUREM I PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
STARA KUŹNIA MAGNUSZEW ZA GULASZ Z DZICZYZNY Z DODATKAMI
KATEGORIA PRODUKT SPOŻYWCZY I NAPÓJ BEZALKOHOLOWY DLA GASTRONOMII
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁA FIRMA PASTRAMI DELI SP Z O. O. ZA PASTRAMI
WYRÓŻNIENIA OTRZYMALI:
FABIJAŃSKI SP. Z O. O. ZA MAKARON EKOLOGICZNY ŚWIDEREK Z MĄKI JAGLANEJ
GOSPODARSTWO ROLNE MICHAŁ SZNAJDER ZA SOK Z KISZONYCH BURACZKÓW M. SZNAJDER Z DOLINY BARYCZY
KESEM ZA SER KLINEK
WYTWÓRNIA MUSZTARDY KCYŃSKIEJ PPUH GREWLING ZA MUSZTARDĘ KCYŃSKĄ PAŁUCKĄ
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA "KAMOS" W KAMIENNEJ GÓRZE ZA KAMIENNOGÓRSKI SER PLEŚNIOWY
KATEGORIA WYPOSAŻENIE HOTELU
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁ MIL-SYSTEM SP. Z O. O. ZA SKŁADANĄ PODŁOGĘ TANECZNĄ MACARENA
KATEGORIA WYPOSAŻENIE RESTAURACJI
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁ A’GUSTO MACIEJ GREŚ ZA PIEC SKLEPOWY HELIOS
WYRÓŻNIENIA ZDOBYLI:
GOMA POWER SP. Z O. O. ZA ZA VIREOO PROFESSIONAL - PROMIENNIK MENSA HEATING
PAMAWI POLSKA SP. Z O. O. SP. K. ZA POJEMNIK DO MIKROFALI HOT Z PRZYKRYWKĄ
KATEGORIA NAPOJE ALKOHOLOWE DLA GASTRONOMII
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁA GRUPA DELUXE
WYRÓŻNIENIA ZDOBYLI:
MAZURSKIE MIODY BOGDAN PIASECKI ZA BAIRILLE HONEY DISTILLATE
MELI MELUM ZA CYDR
LA MAISON DES VINS ZA PINEAU DES CHARENTES
WINNICA ŚWIDNICKA ZA SEY
KATEGORIA NAJLEPSZE STOISKO
PIERWSZE MIEJSCE ZDOBYŁ SEGRAL SP. Z O. O. SP. K. DYSTRYBUTOR MARKI HYPNOS BEDS
WYRÓŻNIENIE ZDOBYLI:
LA NONNA SICILINANA
SODA PLUSS SP. Z O. O.
Gratulujemy Laureatom!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.05.2017
Zapraszamy producentów żywności, przetwórców, dystrybutorów i hurtowników oraz restauracje, które chcą pochwalić się swoimi flagowymi produktami wyróżniającymi się jakością, recepturą i smakiem, a także dostawców, mających osiągnięcia na rynku HoReCa i chcących umacniać swoją markę oraz pozyskać nowych Klientów.
Konkurs na Najlepszy Produkt Pyszna Polska 2017 w pięciu kategoriach:
- Wyposażenie restauracji i zaplecza gastronomicznego
- Wyposażenie hotelu
- Produkt spożywczy i napój bezalkoholowy dla gastronomii
- Napoje alkoholowe dla gastronomii
- Najpyszniejsze danie
Termin nadsyłania zgłoszeń do końca dnia 24.05.2017. Dokumenty należy wysłać na adres konkursy@mbbs.eu. Zgłoszenie do konkursu musi być uzupełnione elektronicznie i zapisane w formacie PDF. W temacie wiadomości proszę wpisać: Nazwa Firmy/Nazwa Produktu (np. Targi Pyszna Polska 2017/Pieczony Ziemniak). Każdy z produktów musi zostać zgłoszony na oddzielnym formularzu.
Uwaga: zgłoszenia przesłane po terminie oraz zgłoszenia niepełne nie będą brane pod uwagę przez Organizatora.
POBIERZ ZGŁOSZENIE
UDZIAŁU W KONKURSIE POBIERZ
REGULAMIN KONKURSU
Niezależne jury konkursu składające się z wybitnych ekspertów: Szefów Kuchni, restauratorów, sommelierów, koneserów oraz ekspertów branży HoReCa obradować będzie w dniach 2 i 3 czerwca 2017 zgodnie z poniższym harmonogramem:
2 czerwca 2017: Wyposażenie restauracji i zaplecza gastronomicznego, Wyposażenie hotelu, Produkt spożywczy i napój bezalkoholowy dla gastronomii,
3 czerwca 2017: Napoje alkoholowe dla gastronomii, Najpyszniejsze danie.
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w dniu 3 czerwca 2017 podczas Targów Pyszna Polska 2017, na wieczornej gali.
KATEGORIA PRODUKT SPOŻYWCZY I NAPÓJ BEZALKOHOLOWY DLA GASTRONOMII
KATEGORIA PRODUKT SPOŻYWCZY I NAPÓJ BEZALKOHOLOWY DLA GASTRONOMII
KATEGORIA PRODUKT SPOŻYWCZY I NAPÓJ BEZALKOHOLOWY DLA GASTRONOMII
KATEGORIA WYPOSAŻENIE RESTAURACJI