Logowanie
Home
AKTUALNOŚCI
DLA ZWIEDZAJĄCYCH
DLA WYSTAWCÓW
INFORMACJE
Powierzchnia wystawiennicza
Formularz zgłoszeniowy
KONKURSY DLA WYSTAWCÓW
SALON PRASOWY
Kontakt
OPINIA O TARGACH
|
Zobacz nasze najnowsze INTRO!
Sprawdź, co będzie się dzieło już niebawem podczas Targów Pyszna Polska 2017.
Zobacz nasze najnowsze INTRO!
Sprawdź, co będzie się dzieło już niebawem podczas Targów Pyszna Polska 2017.
Magda Gessler
Restauratorka i gwiazda programu „Kuchenne Rewolucje” ma na swoim koncie już kilka książek z przepisami i przewodników kulinarnych po Polsce.
Magda Gessler
Restauratorka i gwiazda programu „Kuchenne Rewolucje” ma na swoim koncie już kilka książek z przepisami i przewodników kulinarnych po Polsce.
LOT BALONEM NAD WROCŁAWIEM Z PILOTEM KRZYSZTOFEM ZAPARTEM
Zawalcz o przygodę życia!!
LOT BALONEM NAD WROCŁAWIEM Z PILOTEM KRZYSZTOFEM ZAPARTEM
Zawalcz o przygodę życia!!
Nawigacja po restauracjach i pensjonatach Polski
Symbol elegancji i wyrafinowanego smaku.
Nawigacja po restauracjach i pensjonatach Polski
Symbol elegancji i wyrafinowanego smaku.
Największa w Polsce "Patelnia plenerowa"
Znakomity show kulinarny, a do tego kilkaset porcji pysznego jedzenia dla publiczności!!! To będzie hit.
Największa w Polsce "Patelnia plenerowa"
Znakomity show kulinarny, a do tego kilkaset porcji pysznego jedzenia dla publiczności!!! To będzie hit.
Cała Polska o nas usłyszy
Radiowa kampania reklamowa gotowa do startu!
Cała Polska o nas usłyszy
Radiowa kampania reklamowa gotowa do startu!
Kuchenne Rewolucje naszymi oczami
o Targach Pyszna Polska 2017
Kuchenne Rewolucje naszymi oczami
o Targach Pyszna Polska 2017
Mikołaj Rey
Gotowanie to sztuka, która pozwala otworzyć serca poprzez zadowolenie umysłu i ciała.
Mikołaj Rey
Gotowanie to sztuka, która pozwala otworzyć serca poprzez zadowolenie umysłu i ciała.
Robert Sowa
Kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej.
Robert Sowa
Kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej.
Arleta Żynel
Szefowa Kuchni, manager, wykładowca w Podlaskiej Akademii Kulinarnej, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.
Arleta Żynel
Szefowa Kuchni, manager, wykładowca w Podlaskiej Akademii Kulinarnej, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.
Marcin Piotrowski
Dyplomowany Mistrz w zawodzie kucharza.
Marcin Piotrowski
Dyplomowany Mistrz w zawodzie kucharza.
Marcin Jabłoński
Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.
Marcin Jabłoński
Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.
Beata Śniechowska
Zwyciężczyni II edycji kulinarnego Programu "MasterChef".
Beata Śniechowska
Zwyciężczyni II edycji kulinarnego Programu "MasterChef".
Dr Józef Sadkiewicz
Adiunkt na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym w Bydgoszczy na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej w Zakładzie Technologii Żywności.
Dr Józef Sadkiewicz
Adiunkt na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym w Bydgoszczy na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej w Zakładzie Technologii Żywności.
Dziczyzna na celowniku
Warsztaty Kuchni Myśliwskiej
Dziczyzna na celowniku
Warsztaty Kuchni Myśliwskiej
„Panis vitae” - Chleb zdrowego życia
Prezentacja - Dr JÓZEF SADKIEWICZ
„Panis vitae” - Chleb zdrowego życia
Prezentacja - Dr JÓZEF SADKIEWICZ
Ortho - Kuchnia
Żywienie zrównoważone - Ortho Kuchnia wg. Dr Sadkiewicza koncentruje się na niedoborze w organizmie i doprowadza „zaniedbanym i nie zaopatrywanym” komórkom niezbędne dla zdrowia naturalne odżywcze substancje, których im brakuje. W ten sposób zapewnione zostaje optymalne funkcjonowanie organizmu, który chwilowo utracił stan naturalnej równowagi.
Ortho - Kuchnia
Żywienie zrównoważone - Ortho Kuchnia wg. Dr Sadkiewicza koncentruje się na niedoborze w organizmie i doprowadza „zaniedbanym i nie zaopatrywanym” komórkom niezbędne dla zdrowia naturalne odżywcze substancje, których im brakuje. W ten sposób zapewnione zostaje optymalne funkcjonowanie organizmu, który chwilowo utracił stan naturalnej równowagi.
Czesław Meus
Arcymistrz piekarski, konsultant branżowy, archeolog piekarnictwa i jednoosobowy Instytut Chleba.
Czesław Meus
Arcymistrz piekarski, konsultant branżowy, archeolog piekarnictwa i jednoosobowy Instytut Chleba.
Carlos González Tejera
Smakosz, miłośnik najwyższej jakości produktów i niekwestionowany autorytet kulinarny w jednym.
Carlos González Tejera
Smakosz, miłośnik najwyższej jakości produktów i niekwestionowany autorytet kulinarny w jednym.
Robert Poliński
Jeden z bardziej znanych i utalentowanych kucharzy z 30-to już letnim doświadczeniem kulinarnej przygody.
Robert Poliński
Jeden z bardziej znanych i utalentowanych kucharzy z 30-to już letnim doświadczeniem kulinarnej przygody.
Hubertówka na Trójniaku
Dobrze jest uświadomić sobie, z czego jako Polacy jesteśmy dumni. Warto zacząć od kuchni. Mamy: biały ser, oscypek, bryndzę, suszone grzyby, kaszę gryczaną, koper, jabłko, śliwkę węgierkę, miód, mak... To dopiero początek.
Hubertówka na Trójniaku
Dobrze jest uświadomić sobie, z czego jako Polacy jesteśmy dumni. Warto zacząć od kuchni. Mamy: biały ser, oscypek, bryndzę, suszone grzyby, kaszę gryczaną, koper, jabłko, śliwkę węgierkę, miód, mak... To dopiero początek.
Arkadiusz Kruszik
Jeden z najzdolniejszych kucharzy młodego pokolenia.
Arkadiusz Kruszik
Jeden z najzdolniejszych kucharzy młodego pokolenia.
Bartek Boratyn
Przygotuje nowoczesne, pyszne eklerki z kremem pistacjowym i malinami.
Bartek Boratyn
Przygotuje nowoczesne, pyszne eklerki z kremem pistacjowym i malinami.
dr n. med. Krzysztof Gojdź
Lekarz i wykładowca Amerykańskiej Akademii Medycyny Estetycznej, właściciel sieci klinik medycyny estetycznej Holistic Clinic.
dr n. med. Krzysztof Gojdź
Lekarz i wykładowca Amerykańskiej Akademii Medycyny Estetycznej, właściciel sieci klinik medycyny estetycznej Holistic Clinic.
Jacek Bilczyński
Promotor zdrowego stylu życia, autor bestsellerowych książek: FIT JEST SEXY!, FIT OD KUCHNI i FIT W PRAKTYCE, które sprzedały się w nakładzie blisko 300 tysięcy egzemplarzy.
Jacek Bilczyński
Promotor zdrowego stylu życia, autor bestsellerowych książek: FIT JEST SEXY!, FIT OD KUCHNI i FIT W PRAKTYCE, które sprzedały się w nakładzie blisko 300 tysięcy egzemplarzy.
Joanna Spychalska
Dietetyk. "Zdrowie zaczyna się na talerzu!"
Joanna Spychalska
Dietetyk. "Zdrowie zaczyna się na talerzu!"
Pyszna Polska i Stowarzyszenie Polska Ekologia
Zaprasza w dniach 2-4 czerwca na "Rewię Pierogową", którą poprowadzi Król Pierogów Maciej Rudżiks!
Pyszna Polska i Stowarzyszenie Polska Ekologia
Zaprasza w dniach 2-4 czerwca na "Rewię Pierogową", którą poprowadzi Król Pierogów Maciej Rudżiks!
GdzieZjesc.info®
Przewodnik po restauracjach i lokalach gastronomicznych w Polsce.
GdzieZjesc.info®
Przewodnik po restauracjach i lokalach gastronomicznych w Polsce.
Anna Dębska
Poprowadzi szkolenie przygotowane specjalnie dla właścicieli i managerów restauracji.
Anna Dębska
Poprowadzi szkolenie przygotowane specjalnie dla właścicieli i managerów restauracji.
Tomasz Habdas
Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego poprowadzi szkolenie z cyklu "Liczby na talerzu".
Tomasz Habdas
Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego poprowadzi szkolenie z cyklu "Liczby na talerzu".
Liczby na talerzu
Praktyczne porady i wskazówki, dotyczące zarządzania w branży gastronomicznej.
Liczby na talerzu
Praktyczne porady i wskazówki, dotyczące zarządzania w branży gastronomicznej.
Oskar Zięta
Architekt i projektant procesów, doktor Uniwersytetu ETH w Zurychu oraz wykładowca Industrial Design w School of Form.
Oskar Zięta
Architekt i projektant procesów, doktor Uniwersytetu ETH w Zurychu oraz wykładowca Industrial Design w School of Form.
MUKE
czyli jak zastąpić popularne leki bez recepty oraz suplementy diety naturalnymi sokami.
MUKE
czyli jak zastąpić popularne leki bez recepty oraz suplementy diety naturalnymi sokami.
Slowly Veggie naszym patronem!
Wegetariańska kuchnia z duszą.
Slowly Veggie naszym patronem!
Wegetariańska kuchnia z duszą.
Rafał Sonik
Polski przedsiębiorca i kierowca rajdowy.
Rafał Sonik
Polski przedsiębiorca i kierowca rajdowy.
Zepter International
Innowacyjne rozwiązania.
Zepter International
Innowacyjne rozwiązania.
Unilever Food Solutions
Produkty i usługi stworzone przez Szefów Kuchni dla Szefów Kuchni.
Unilever Food Solutions
Produkty i usługi stworzone przez Szefów Kuchni dla Szefów Kuchni.
Faktoria Win a'la Carte
Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.
Faktoria Win a'la Carte
Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.
a`Gusto
Kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz!
a`Gusto
Kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz!
Grape Hotel & Restaurant
Boutique Hotel Wrocław
Grape Hotel & Restaurant
Boutique Hotel Wrocław
Nasz patron Stowarzyszenie "Kobiety i Wino" przygotowało sporo atrakcji
Warsztaty i wykłady o winie.
Nasz patron Stowarzyszenie "Kobiety i Wino" przygotowało sporo atrakcji
Warsztaty i wykłady o winie.
Wina Francuskie
Rodzaje wina i obszary winiarskie we Francji WARSZTATY I DEGUSTACJE
Wina Francuskie
Rodzaje wina i obszary winiarskie we Francji WARSZTATY I DEGUSTACJE
La maison des vins
Importer win francuskich oferujący unikalne i wyjątkowe okazy
La maison des vins
Importer win francuskich oferujący unikalne i wyjątkowe okazy
Wszystkie jesteśmy z jednego szczepu
Stowarzyszenie Kobiety i Wino - jesteśmy ogólnopolską organizacją kobiecą, która edukuje o winie, promuje wartościowy styl życia oraz aktywizuje przedsiębiorczość kobiet.
Wszystkie jesteśmy z jednego szczepu
Stowarzyszenie Kobiety i Wino - jesteśmy ogólnopolską organizacją kobiecą, która edukuje o winie, promuje wartościowy styl życia oraz aktywizuje przedsiębiorczość kobiet.
Poziomki 2016/2017
Znana polska restauratorka i kreatorka smaku promować będzie swój przewodnik „101 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce".
Poziomki 2016/2017
Znana polska restauratorka i kreatorka smaku promować będzie swój przewodnik „101 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce".
Wyjątkowa konferansjerka na Targach Pyszna Polska
Utalentowani dziennikarze radia Eska
Wyjątkowa konferansjerka na Targach Pyszna Polska
Utalentowani dziennikarze radia Eska
Anna Kerth
Aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, lektorka. Life coach. Autorka i trenerka metody pracy z ciałem i umysłem Warm Up.
Anna Kerth
Aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, lektorka. Life coach. Autorka i trenerka metody pracy z ciałem i umysłem Warm Up.
Gosia Andrzejewicz
Polska piosenkarka wykonująca pop, a także dance.
Gosia Andrzejewicz
Polska piosenkarka wykonująca pop, a także dance.
VOYAGE
Mariusz Cierpikowski
VOYAGE
Mariusz Cierpikowski
Radio Wrocław
Nasz patron.
Radio Wrocław
Nasz patron.
Radio RAM
Nasz patron.
Radio RAM
Nasz patron.
Wampiriada
Coroczny projekt Niezależnego Zrzeszenia Studentów organizowany na terenie całej Polski.
Wampiriada
Coroczny projekt Niezależnego Zrzeszenia Studentów organizowany na terenie całej Polski.
Profesjonalna Oprawa Muzyczna
Zespół "Takie Trio" zagra podczas uroczystego otwarcia Targów.
Profesjonalna Oprawa Muzyczna
Zespół "Takie Trio" zagra podczas uroczystego otwarcia Targów.
Patron honorowy:
Główny patron medialny:
Sponsor strategiczny:
Patroni medialni:
Główni patroni branżowi:
Patroni branżowi:
Partnerzy:
MB Business Service Sp. z o.o.
ul. Nowogrodzka 31
00-511 Warszawa
Polska / Poland
NIP: 7010490699
Adres korespondencyjny:
Targi Wrocławskie MB
Wita Stwosza 16 pok. nr 1
50-148 Wrocław
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##