Marcin Jabłoński

 

Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.

 

Wychował się na wsi, ma ogromny szacunek do ziemi i jej płodów, wie ile pracy trzeba włożyć żeby wyhodować  każdą nawet najmniejszą roślinkę. Posiada w pełni certyfikowane gospodarstwo ekologiczne w Rozalinie!

Laureat wielu prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce i na świecie, m.in. Bocuse d’Or (Bruksela), Cup George Baptiste (Meksyk), Cup George Baptiste (Tokio) czy Olimpiady Kulinarnej Erfurt (Niemcy). Jest półfinalistą 3 edycji telewizyjnego programu "Top Chef", był ekspertem w programie "Hell's Kitchen". Przez 2 lata gotował w programie śniadaniowym TVP 2, gościnnie występuje w "Dzień Dobry TVN".

Gotował dla wielu znanych osób, m.in. Prezydentów - Aleksandra Kwaśniewskiego, Bronisława Komorowskiego, Nicolasa Sarkozego oraz dla członków Parlamentu Europejskiego w Brukseli. Kucharz z bogatym doświadczeniem i nieograniczoną wyobraźnią kulinarną. Uczył się od najlepszych, teraz uczy innych poznawać nowe smaki, aromaty i techniki by mogli stać się najlepszymi.

 


Patron honorowy:

Główny patron medialny:

Sponsor strategiczny:

Patroni medialni:

Główni patroni branżowi:

Patroni branżowi:

Partnerzy: