Faktoria Win a'la Carte
Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.

WARSZTATY PYSZNA POLSKA
SZKOLENIE
„JAK SKUTECZNIE SPRZEDAWAĆ WINO W RESTAURACJI. DOWIEDZ SIĘ, JAK
DOBRAĆ ASORTYMENT, DLACZEGO WARTO MIEĆ FOODPAIRING I JAK PRZEKONAĆ
KLIENTA DO ZAKUPU WINA.”
Prowadzący:
Hubert Marcula, Regionalny Kierownik Sprzedaży Faktorii Win a’la
Carte
Organizator:
Faktoria Win a’la Carte
Ogólny plan szkolenia:
-
znajomość produktowa
-
foodpairing i sprzedaż sugestywna
-
dobór asortymentu – sezonowość karty
-
zależność dostawca-klient-konsument
-
odpowiednie przeszkolenie personelu z nastawieniem na prezentację wina przy stoliku konsumentom
„POZNAJ
WINA MUSUJĄCE IDEALNE NA LATO.” DEGUSTACJA WIN
MUSUJĄCYCH/FRIZZANTE .
Prowadzący:
Rafał Łojszczyk, Wine Master Faktorii Win a’la Carte/ Kierownik
Zarządzania Kategorią Alkohole
Organizator:
Faktoria Win a’la Carte
Degustacja wybranych win musujących/frizzante z oferty faktorii win a’la carte:
-
Prosecco Santa Anna Extra Dry
-
Codorniu Anna Blanc de Blancs
-
Codorniu Zero
-
Casal Garcia rose
-
Bacalhoa Blue Sparkling wine (niebieskie wino)
-
Wina w opakowaniach KEG
Szkolenia otwarte, zapisy na adres mailowy: paulina.olechno@eurocash.pl