Faktoria Win a'la Carte

Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.

 

WARSZTATY PYSZNA POLSKA

SZKOLENIE „JAK SKUTECZNIE SPRZEDAWAĆ WINO W RESTAURACJI. DOWIEDZ SIĘ, JAK DOBRAĆ ASORTYMENT, DLACZEGO WARTO MIEĆ FOODPAIRING I JAK PRZEKONAĆ KLIENTA DO ZAKUPU WINA.”

Prowadzący: Hubert Marcula, Regionalny Kierownik Sprzedaży Faktorii Win a’la Carte

Organizator: Faktoria Win a’la Carte

 

Ogólny plan szkolenia:

  • znajomość produktowa

  • foodpairing i sprzedaż sugestywna

  • dobór asortymentu – sezonowość karty

  • zależność dostawca-klient-konsument

  • odpowiednie przeszkolenie personelu z nastawieniem na prezentację wina przy stoliku konsumentom

 

 

 

POZNAJ WINA MUSUJĄCE IDEALNE NA LATO.” DEGUSTACJA WIN MUSUJĄCYCH/FRIZZANTE .

Prowadzący: Rafał Łojszczyk, Wine Master Faktorii Win a’la Carte/ Kierownik Zarządzania Kategorią Alkohole

Organizator: Faktoria Win a’la Carte

 

Degustacja wybranych win musujących/frizzante z oferty faktorii win a’la carte:

  • Prosecco Santa Anna Extra Dry

  • Codorniu Anna Blanc de Blancs

  • Codorniu Zero

  • Casal Garcia rose

  • Bacalhoa Blue Sparkling wine (niebieskie wino)

  • Wina w opakowaniach KEG 

 

Szkolenia otwarte, zapisy na adres mailowy: paulina.olechno@eurocash.pl

 




Honorary patron:

The main media patron:

Strategic sponsor:

Media patrons:

The main industry patrons:

Industry patrons:

Partners: