Marcin Jabłoński

Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.

 

Wychował się na wsi, mam ogromny szacunek do ziemi i jej płodów, wie  ile pracy trzeba włożyć pracy żeby wyhodować  każdą nawet najmniejszą roślinkę. Posiada w pełni z certyfikowane gospodarstwo ekologiczne w Rozalinie!
 
Laureat wielu prestiżowych konkursów kulinarnych na w Polsce i na świecie, m.in. Bocuse d’Or (Bruksela), Cup George Baptiste (Meksyk), Cup George Baptiste (Tokio) czy Olimpiady Kulinarnej Erfurt (Niemcy). Jest półfinalistą 3. edycji telewizyjnego programu Top Chef, był ekspertem w programie Hell's Kitchen. Przez 2 lata gotował w programie śniadaniowy TVP 2, gościnnie występuję w Dzień Dobry TVN.

Gotował dla wielu znanych osób, m.in. Prezydentów - Aleksandra Kwaśniewskiego, Bronisława Komorowskiego, Nicolasa Sarkozego oraz dla członków Parlamentu Europejskiego w Brukseli. Kucharz z bogatym doświadczeniem i nieograniczoną wyobraźnią kulinarną. Uczył się od najlepszych, teraz uczy innych poznawać nowe smaki, aromaty i techniki by mogli stać się najlepszymi.

 




Honorary patron:

The main media patron:

Strategic sponsor:

Media patrons:

The main industry patrons:

Industry patrons:

Partners: