Marcin Jabłoński
Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.
Wychował się na wsi, mam ogromny szacunek do ziemi i jej płodów, wie ile pracy trzeba włożyć pracy żeby wyhodować każdą nawet najmniejszą roślinkę. Posiada w pełni z certyfikowane gospodarstwo ekologiczne w Rozalinie!
Laureat wielu prestiżowych konkursów kulinarnych na w Polsce i na świecie, m.in. Bocuse d’Or (Bruksela), Cup George Baptiste (Meksyk), Cup George Baptiste (Tokio) czy Olimpiady Kulinarnej Erfurt (Niemcy). Jest półfinalistą 3. edycji telewizyjnego programu Top Chef, był ekspertem w programie Hell's Kitchen. Przez 2 lata gotował w programie śniadaniowy TVP 2, gościnnie występuję w Dzień Dobry TVN.
Gotował dla wielu znanych osób, m.in. Prezydentów - Aleksandra Kwaśniewskiego, Bronisława Komorowskiego, Nicolasa Sarkozego oraz dla członków Parlamentu Europejskiego w Brukseli. Kucharz z bogatym doświadczeniem i nieograniczoną wyobraźnią kulinarną. Uczył się od najlepszych, teraz uczy innych poznawać nowe smaki, aromaty i techniki by mogli stać się najlepszymi.