Arleta Żynel

Szefowa Kuchni, manager, wykładowca w Podlaskiej Akademii Kulinarnej, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.

 
Ambitna i kreatywna Szefowa Kuchni urodzona w Białymstoku, posiada dyplom mistrzowski kucharstwa oraz dyplom ukończenia szkolenia „Profesjonale Zarządzanie w Gastronomii” w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. W 2008 roku ukończyła szkolenie w Instytucie Paul Bocuse w Lyonie we Francji w ramach projektu wymiany doświadczeń „Festiwal Kuchni Francuskiej – podniesienie i certyfikacja umiejętności zawodowych kucharzy. Posiada rzetelną wiedzę z zakresu funkcjonowania zakładów gastronomicznych oraz doświadczenie przy organizacji bankietów na najwyższych szczeblach, w swojej karierze gościła liczne gwiazdy ze świata show biznesu oraz polityki. Jest gościem porannych programów telewizyjnych „Kawa czy Herbata”, „pytanie na Śniadanie” i innych. Słynie w całej Polsce ze swoich wyśmienitych śledzi przyrządzanych na setki sposobów.



Honorary patron:

The main media patron:

Strategic sponsor:

Media patrons:

The main industry patrons:

Industry patrons:

Partners: