Zobacz nasze najnowsze INTRO!

Sprawdź, co będzie się dzieło już niebawem podczas Targów Pyszna Polska 2017.

Zobacz nasze najnowsze INTRO!

Sprawdź, co będzie się dzieło już niebawem podczas Targów Pyszna Polska 2017.

Magda Gessler

Restauratorka i gwiazda programu „Kuchenne Rewolucje” ma na swoim koncie już kilka książek z przepisami i przewodników kulinarnych po Polsce.
 

Magda Gessler

Restauratorka i gwiazda programu „Kuchenne Rewolucje” ma na swoim koncie już kilka książek z przepisami i przewodników kulinarnych po Polsce.
 

LOT BALONEM NAD WROCŁAWIEM Z PILOTEM KRZYSZTOFEM ZAPARTEM

Zawalcz o przygodę życia!!

LOT BALONEM NAD WROCŁAWIEM Z PILOTEM KRZYSZTOFEM ZAPARTEM

Zawalcz o przygodę życia!!

Nawigacja po restauracjach i pensjonatach Polski

Symbol elegancji i wyrafinowanego smaku.
 

Nawigacja po restauracjach i pensjonatach Polski

Symbol elegancji i wyrafinowanego smaku.
 

Największa w Polsce "Patelnia plenerowa"

Znakomity show kulinarny, a do tego kilkaset porcji pysznego jedzenia dla publiczności!!! To będzie hit.
 

Największa w Polsce "Patelnia plenerowa"

Znakomity show kulinarny, a do tego kilkaset porcji pysznego jedzenia dla publiczności!!! To będzie hit.
 

Cała Polska o nas usłyszy

Radiowa kampania reklamowa gotowa do startu!

Cała Polska o nas usłyszy

Radiowa kampania reklamowa gotowa do startu!

Kuchenne Rewolucje naszymi oczami

o Targach Pyszna Polska 2017
 

Kuchenne Rewolucje naszymi oczami

o Targach Pyszna Polska 2017
 

Mikołaj Rey

Gotowanie to sztuka, która pozwala otworzyć serca poprzez zadowolenie umysłu i ciała.

Mikołaj Rey

Gotowanie to sztuka, która pozwala otworzyć serca poprzez zadowolenie umysłu i ciała.

Robert Sowa

Kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej.

Robert Sowa

Kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej.

Arleta Żynel

Szefowa Kuchni, manager, wykładowca w Podlaskiej Akademii Kulinarnej, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.
 

Arleta Żynel

Szefowa Kuchni, manager, wykładowca w Podlaskiej Akademii Kulinarnej, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.
 

Marcin Piotrowski

Dyplomowany Mistrz w zawodzie kucharza.

Marcin Piotrowski

Dyplomowany Mistrz w zawodzie kucharza.

Marcin Jabłoński

Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.
 

Marcin Jabłoński

Szef kuchni, właściciel restauracji Naturel.
 

Beata Śniechowska

Zwyciężczyni II edycji kulinarnego Programu "MasterChef".
 

Beata Śniechowska

Zwyciężczyni II edycji kulinarnego Programu "MasterChef".
 

Dr Józef Sadkiewicz

Adiunkt na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym w Bydgoszczy na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej w Zakładzie Technologii Żywności.
 

Dr Józef Sadkiewicz

Adiunkt na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym w Bydgoszczy na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej w Zakładzie Technologii Żywności.
 

Dziczyzna na celowniku

Warsztaty Kuchni Myśliwskiej
 

Dziczyzna na celowniku

Warsztaty Kuchni Myśliwskiej
 

„Panis vitae” - Chleb zdrowego życia

Prezentacja - Dr JÓZEF SADKIEWICZ
 

„Panis vitae” - Chleb zdrowego życia

Prezentacja - Dr JÓZEF SADKIEWICZ
 

Ortho - Kuchnia

Żywienie zrównoważone - Ortho Kuchnia wg. Dr Sadkiewicza koncentruje się na niedoborze w organizmie i doprowadza „zaniedbanym i nie zaopatrywanym” komórkom niezbędne dla zdrowia naturalne odżywcze substancje, których im brakuje. W ten sposób zapewnione zostaje optymalne funkcjonowanie organizmu, który chwilowo utracił stan naturalnej równowagi.
 

Ortho - Kuchnia

Żywienie zrównoważone - Ortho Kuchnia wg. Dr Sadkiewicza koncentruje się na niedoborze w organizmie i doprowadza „zaniedbanym i nie zaopatrywanym” komórkom niezbędne dla zdrowia naturalne odżywcze substancje, których im brakuje. W ten sposób zapewnione zostaje optymalne funkcjonowanie organizmu, który chwilowo utracił stan naturalnej równowagi.
 

Czesław Meus

Arcymistrz piekarski, konsultant branżowy, archeolog piekarnictwa i jednoosobowy Instytut Chleba.
 

Czesław Meus

Arcymistrz piekarski, konsultant branżowy, archeolog piekarnictwa i jednoosobowy Instytut Chleba.
 

Carlos González Tejera

Smakosz, miłośnik najwyższej jakości produktów i niekwestionowany autorytet kulinarny w jednym.
 

Carlos González Tejera

Smakosz, miłośnik najwyższej jakości produktów i niekwestionowany autorytet kulinarny w jednym.
 

Robert Poliński

Jeden z bardziej znanych i utalentowanych kucharzy z 30-to już letnim doświadczeniem kulinarnej przygody.
 

Robert Poliński

Jeden z bardziej znanych i utalentowanych kucharzy z 30-to już letnim doświadczeniem kulinarnej przygody.
 

Hubertówka na Trójniaku

Dobrze jest uświadomić sobie, z czego jako Polacy jesteśmy dumni. Warto zacząć od kuchni. Mamy: biały ser, oscypek, bryndzę, suszone grzyby, kaszę gryczaną, koper, jabłko, śliwkę węgierkę, miód, mak... To dopiero początek.
 

Hubertówka na Trójniaku

Dobrze jest uświadomić sobie, z czego jako Polacy jesteśmy dumni. Warto zacząć od kuchni. Mamy: biały ser, oscypek, bryndzę, suszone grzyby, kaszę gryczaną, koper, jabłko, śliwkę węgierkę, miód, mak... To dopiero początek.
 

Arkadiusz Kruszik

Jeden z najzdolniejszych kucharzy młodego pokolenia.
 

Arkadiusz Kruszik

Jeden z najzdolniejszych kucharzy młodego pokolenia.
 

Bartek Boratyn

Przygotuje nowoczesne, pyszne eklerki z kremem pistacjowym i malinami.

Bartek Boratyn

Przygotuje nowoczesne, pyszne eklerki z kremem pistacjowym i malinami.

dr n. med. Krzysztof Gojdź

Lekarz i wykładowca Amerykańskiej Akademii Medycyny Estetycznej, właściciel sieci klinik medycyny estetycznej Holistic Clinic.

dr n. med. Krzysztof Gojdź

Lekarz i wykładowca Amerykańskiej Akademii Medycyny Estetycznej, właściciel sieci klinik medycyny estetycznej Holistic Clinic.

Jacek Bilczyński

Promotor zdrowego stylu życia, autor bestsellerowych książek: FIT JEST SEXY!, FIT OD KUCHNI i FIT W PRAKTYCE, które sprzedały się w nakładzie blisko 300 tysięcy egzemplarzy.
 

Jacek Bilczyński

Promotor zdrowego stylu życia, autor bestsellerowych książek: FIT JEST SEXY!, FIT OD KUCHNI i FIT W PRAKTYCE, które sprzedały się w nakładzie blisko 300 tysięcy egzemplarzy.
 

Joanna Spychalska

Dietetyk. "Zdrowie zaczyna się na talerzu!"
 

Joanna Spychalska

Dietetyk. "Zdrowie zaczyna się na talerzu!"
 

Pyszna Polska i Stowarzyszenie Polska Ekologia

Zaprasza w dniach 2-4 czerwca na "Rewię Pierogową", którą poprowadzi Król Pierogów Maciej Rudżiks!
 

Pyszna Polska i Stowarzyszenie Polska Ekologia

Zaprasza w dniach 2-4 czerwca na "Rewię Pierogową", którą poprowadzi Król Pierogów Maciej Rudżiks!
 

GdzieZjesc.info®

Przewodnik po restauracjach i lokalach gastronomicznych w Polsce.
 

GdzieZjesc.info®

Przewodnik po restauracjach i lokalach gastronomicznych w Polsce.
 

Anna Dębska

Poprowadzi szkolenie przygotowane specjalnie dla właścicieli i managerów restauracji.
 

Anna Dębska

Poprowadzi szkolenie przygotowane specjalnie dla właścicieli i managerów restauracji.
 

Tomasz Habdas

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego poprowadzi szkolenie z cyklu "Liczby na talerzu".

Tomasz Habdas

Absolwent Wydziału Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego poprowadzi szkolenie z cyklu "Liczby na talerzu".

Liczby na talerzu

Praktyczne porady i wskazówki, dotyczące zarządzania w branży gastronomicznej.

Liczby na talerzu

Praktyczne porady i wskazówki, dotyczące zarządzania w branży gastronomicznej.

Oskar Zięta

Architekt i projektant procesów, doktor Uniwersytetu ETH w Zurychu oraz wykładowca Industrial Design w School of Form.

Oskar Zięta

Architekt i projektant procesów, doktor Uniwersytetu ETH w Zurychu oraz wykładowca Industrial Design w School of Form.

MUKE

czyli jak zastąpić popularne leki bez recepty oraz suplementy diety naturalnymi sokami.

MUKE

czyli jak zastąpić popularne leki bez recepty oraz suplementy diety naturalnymi sokami.

Slowly Veggie naszym patronem!

Wegetariańska kuchnia z duszą.
 

Slowly Veggie naszym patronem!

Wegetariańska kuchnia z duszą.
 

Rafał Sonik

Polski przedsiębiorca i kierowca rajdowy.

Rafał Sonik

Polski przedsiębiorca i kierowca rajdowy.

Zepter International

Innowacyjne rozwiązania.
 

Zepter International

Innowacyjne rozwiązania.
 

Unilever Food Solutions

Produkty i usługi stworzone przez Szefów Kuchni dla Szefów Kuchni.

Unilever Food Solutions

Produkty i usługi stworzone przez Szefów Kuchni dla Szefów Kuchni.

Faktoria Win a'la Carte

Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.

Faktoria Win a'la Carte

Szkolenia i degustacje przygotowane przez wybitnych znawców.

a`Gusto

Kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz!
 

a`Gusto

Kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz!
 

Grape Hotel & Restaurant

Boutique Hotel Wrocław

Grape Hotel & Restaurant

Boutique Hotel Wrocław

Nasz patron Stowarzyszenie "Kobiety i Wino" przygotowało sporo atrakcji

Warsztaty i wykłady o winie.
 

Nasz patron Stowarzyszenie "Kobiety i Wino" przygotowało sporo atrakcji

Warsztaty i wykłady o winie.
 

Wina Francuskie

Rodzaje wina i obszary winiarskie we Francji WARSZTATY I DEGUSTACJE
 

Wina Francuskie

Rodzaje wina i obszary winiarskie we Francji WARSZTATY I DEGUSTACJE
 

La maison des vins

Importer win francuskich oferujący unikalne i wyjątkowe okazy

La maison des vins

Importer win francuskich oferujący unikalne i wyjątkowe okazy

Wszystkie jesteśmy z jednego szczepu

Stowarzyszenie Kobiety i Wino - jesteśmy ogólnopolską organizacją kobiecą, która edukuje o winie, promuje wartościowy styl życia oraz aktywizuje przedsiębiorczość kobiet.
 

Wszystkie jesteśmy z jednego szczepu

Stowarzyszenie Kobiety i Wino - jesteśmy ogólnopolską organizacją kobiecą, która edukuje o winie, promuje wartościowy styl życia oraz aktywizuje przedsiębiorczość kobiet.
 

Poziomki 2016/2017

Znana polska restauratorka i kreatorka smaku promować będzie swój przewodnik „101 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce".
 

Poziomki 2016/2017

Znana polska restauratorka i kreatorka smaku promować będzie swój przewodnik „101 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce".
 

Wyjątkowa konferansjerka na Targach Pyszna Polska

Utalentowani dziennikarze radia Eska

Wyjątkowa konferansjerka na Targach Pyszna Polska

Utalentowani dziennikarze radia Eska

Anna Kerth

Aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, lektorka. Life coach. Autorka i trenerka metody pracy z ciałem i umysłem Warm Up.
 

Anna Kerth

Aktorka filmowa, telewizyjna i teatralna, lektorka. Life coach. Autorka i trenerka metody pracy z ciałem i umysłem Warm Up.
 

Gosia Andrzejewicz

Polska piosenkarka wykonująca pop, a także dance.

Gosia Andrzejewicz

Polska piosenkarka wykonująca pop, a także dance.

VOYAGE

Mariusz Cierpikowski
 

VOYAGE

Mariusz Cierpikowski
 

Radio Wrocław

Nasz patron.
 

Radio Wrocław

Nasz patron.
 

Radio RAM

Nasz patron.
 

Radio RAM

Nasz patron.
 

Wampiriada

Coroczny projekt Niezależnego Zrzeszenia Studentów organizowany na terenie całej Polski.
 

Wampiriada

Coroczny projekt Niezależnego Zrzeszenia Studentów organizowany na terenie całej Polski.
 

Profesjonalna Oprawa Muzyczna

Zespół "Takie Trio" zagra podczas uroczystego otwarcia Targów.
 

Profesjonalna Oprawa Muzyczna

Zespół "Takie Trio" zagra podczas uroczystego otwarcia Targów.
 

Patron honorowy:

Główny patron medialny:

Sponsor strategiczny:

Patroni medialni:

Główni patroni branżowi:

Patroni branżowi:

Partnerzy: